donderdag 15 oktober 2015

De Pedicure muis

Lieve Karin,

Deze keer wil ik jou verrassen met een bericht! Alweer een tijd lang beheer ik je blog en verras je ons elke keer weer met mooie muizen die jouw kundige handen maken. De liefde waarmee je ze maakt is te zien aan je afwerking en details, en als je goed kijkt heeft iedere muis toch een ander kopje. Inmiddels zijn ze door heel Nederland verspreid, sommige sturen jou foto's toe en wat is nou leuker om te zien waar je muizen  terecht zijn gekomen?

Een paar weken geleden vond ik een heel bijzondere muis in mijn brievenbus, gewoon zomaar, ze (want het is een zij) wilde me gezelschap houden in mijn praktijk. Want als pedicure doe je je werk toch maar alleen. Dus gewapend met haar nageltang en mondkapje trok ze bij me in. Nou vind ik het heel vervelend om te zeggen maar het is wel een lastige stagiaire. Zo wilde ze haar eigen werkkarretje met zo'n zelfde motor als ik heb. Ze wenste ook haar eigen patiëntenstoel, maar ze moet toch genoegen nemen met een beensteun, haar eigen handdoekjes en crèmes. Gelukkig zijn mijn klanten blij met haar en vinden het enig om naar haar handelen te kijken. 

Karin, ik ben enorm blij met 'mijn' muis! En ik hoop dat je ons, als liefhebbers, nog lang laat genieten van de prachtige muizen die je maakt!

Liefs, van een van je grootste fans,
Sigrid
P.s: Het zou me niets verbazen als meer pedicures gezelschap willen..........!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Sigrid,

  Nou je hebt mij inderdaad blij verrast met dit stukje, met al je lieve woorden, en al je complimenten, ik ben er een beetje beduusd van.
  Maar wat heb je de Pedicuremuis een leuke werkplek gegeven Een echte eigen pratijk !!
  Al die details, de wastafel, de beensteun, en ook nog een pedicuremotor, hoe heb je het allemaal gemaakt? En dan verder nog de potjes en flesjes van het bekende merk, de wattenpot, en het kleedje met voetjes, ik kan blijven kijken en zie steeds meer . Ik ben erg blij dat deze lastige dame zo'n goede bestemming heeft gevonden, maar dat wist ik van tevoren al.


  Liefs,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Karin ,
  Als je een muisje van huize Karin komt heb je recht om ook een goed onderkomen te krijgen. Ik geef toe dat de salon er goed uit ziet ze heeft het weer met liefde en smaak gemaakt. Hartelijke groeten Sigrid 's ma .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de leuke reactie! En ik ben het helemaal met u eens, Sigrid heeft de Salon heel smaakvol gemaakt!
   Groetjes, Karin

   Verwijderen