zondag 25 januari 2015

Mrs Crustybread

Mrs. Crustybread is druk aan het werk geweest en heeft een paar van haar beroemde taarten gebakken.
Ze bekijkt ze even met een kritisch oog of ze wel tevreden is met het resultaat, want het was voor haar wel even wennen om te werken in zo'n kleine cottage, terwijl ze gewend is aan de grote keuken bij Lord en Lady Woodmouse waar ze al jaren als kokkin werkt.


Mrs. Crustybread is 11 cm groot en is te koop voor 28,50 ( dit is inclusief verzendkosten binnen Nederland)



zaterdag 17 januari 2015

Mr. Apple

Ook ik ben dus begonnen aan de Ria Odijk muizencottage, dat kon natuurlijk niet uitblijven, binnenkort komt er een aparte pagina met alle foto's van het hele proces.

Inmiddels ben ik met de tuin begonnen, en wat fijn,  Mr. Apple komt mij een handje helpen, gelukkig maar, want het is een hele klus.
Speciaal hiervoor heeft hij zijn spijker tuinbroek aangetrokken.

Mr. Apple is 10cm. groot, en is te koop voor 28,50 euro ( dit is inclusief verzendkosten binnen Nederland).



maandag 5 januari 2015

Laura & Clover

In de serie favorieten op herhaling heb ik dit keer 2 muisjes gemaakt, Laura & Clover


Laura
Haar naam is Laura.... en voor dit muisje heb ik mij laten inspireren door de BBC serie Lark Rise to Candleford, een echt kostuumdrama.
Laura is jongste bediende in het postkantoor, en een echte dagdroomster, ze houd veel van de natuur, en later hoopt ze een echte schrijfster te worden.
Laura is 10cm. groot en is te koop voor 28,50 euro dit is inclusief verzendkosten binnen Nederland.



Clover
Clover komt uit de oorspronkelijke Brambly Hedge verhaaltjes., ze is een van de zusjes van Wilfred.
Ze heeft roze oortjes en een roze staart, en dit keer heb ik haar grijze pootjes gegeven, en een strikje om haar hoofdje.
Clover is 9 cm. groot, en is te koop voor 28,50 euro dit is inclusief verzendkosten binnen Nederland.



Alle muisjes die op dit moment beschikbaar zijn voor de verkoop kunt u zien op de pagina te koop /for sale rechts bovenaan, heeft u andere wensen, zoals bv. een ander kleur vachtje, staart of oren, dan kan ik de muisjes ook bestelling maken.
Klik op de link met de telefoon en dan verschijnt mijn mailadres.


vrijdag 2 januari 2015

Bedtijd!

Primrose en Wilfred mogen een nachtje logeren bij Mrs. Apple. Primrose heeft haar beertje meegenomen en Wilfred zijn konijntje.
Ze spelen tikkertje en springen op het bed, totdat Mrs. Apple roept, en nu is het mooi geweest, het is beddtijd voor kleine muisjes!
In hun schone pyjamaatjes kruipen ze in bed, Mrs. Apple geeft ze nog een dikke knuffel, en zo zijn Primrose en Wilfred heel snel in muizendromenland!


Wilfred in pyjama, met konijntje is te koop voor 28,50 euro dit is inclusief verzendkosten binnen Nederland. Hij is 9 cm groot.