zondag 29 juni 2014

Deze foto heb ik toegestuurd gekregen van de nieuwe eigenaresse van Mrs. Goodhart.
Hier is ze te zien in haar nieuwe thuis, samen met Primrose, Teasel en Clover, die ze ook bij mij heeft gekocht. Ik vind het een prachtig plaatje!
Joke, bedankt voor de foto en al de lieve complimenten die je mij stuurde!






Volgers

Graag wil ik mijn nieuwe volgers, Joekie, Plushpussycat, Mieke Petitvictorian, Ariel,en Anita de Ruiter hartelijk danken voor het volgen van mijn blog!

maandag 23 juni 2014

Mrs. Goodhart



Dit is een muis die ik op bestelling heb gemaakt, ze is ook groter dan de andere muisjes. Mrs Goodhart is 13 cm groot en dus net zo groot als de 1:12 poppenhuis poppen.
Ze kan haar hoofd naar links en rechts draaien en heeft schijven en pijpenragers in haar armen zodat ze heel goed dingen vast kan houden.
Mrs Goodhart is een lieve moedermuis geworden met veel mogelijkheden. Nu moet ze haar muizenkinderen even hun knuffelkonijn gaan brengen anders willen ze niet slapen!!






Wilfred Toadflax

Wilfred heeft van zijn beste vriendinnetje Primrose een zak stuiterballen gekregen voor zijn verjaardag. Hij is er heel erg blij mee en gaat vandaag aan de slag om ze uit te proberen!

Wilfred is 9 cm groot en wordt geleverd met een zakje gekleurde stuiterballen.
Maar pas op, hoewel hij het nooit zo bedoeld gaat het ook weleens fout. Dus kijk uit voor uw ramen!

Wilfred is te koop voor 28,50 euro inclusief verzending binnen Nederland.



woensdag 4 juni 2014

Sydney

Na het overlijden van zijn moeder komt Sydney bij Dorcas te wonen. Hij is een klein en erg serieus manneke die graag volwassenen nadoet, vandaar zijn bijnaam 'Little Man'.

Sydney is 8 cm groot en kan op bestelling gemaakt worden.